Съдържание с този таг 'поръчка на печат'

Онлайн поръчка на печат от Diaman-BG.com

 

Фирмата ни е от дълги години на пазара.Доказала се със своите качествени и разнообразни печати. Предлагаме качествено и бързо обслужване съобразено с вашите изисквания.

Съобразявайки се с вашите желания и време ви предлагаме и онлайн поръчка на печати.

 

1. Разгледайте каталога ни diaman-bg.com

2. Изберете си подходящият за вас печат- овален, кръгъл, правоъгълен, овален.

Печат, който ще отговаря на вашият вкус и бизнес.

3.Направете онлайн поръчка като попълните полета във формата diaman-bg.com. Задължително попълнете полетата с звездичка.

 

След попълване на бланката ще се свържем с вас, за да уточним подробностите около изработката и доставката на печата.

Ако нещо не ви е ясно около онлайн поръчката на печати или изпитвате затруднения- винаги може да се свържете с нас и ние ще ви помогнем в избора на добър печат за вас.

Изработка на печат

 

В днешно време печатите са широко приложими.. На пазара се предлага широка гама от различни по форма и големина печати. Изработката може да бъде по ваш модел или по шаблон от фирмата производител. Ако е фирмен печата задължително трябва да се вижда името на фирмата. Във всяка фирма производител се изисква булстата(EИК) на фирмата поръчител, за да започне изработката. Ако е фирмен печата задължително трябва да се вижда името на фирмата. Могат да бъдат изработени овални печати, кръгли, правоъгълни, автоматични, дървени и дори джобни печати. Печатът трябва да е изработен така че да не може да бъде фалшифициран. Ако пък искате личен печат не са необходим булстат(ЕИК). Изработката трябва да е прецизна и да отговаря на вашите изисквания. Нека не забравяме, че качествено изработения печат е лицето на вашата фирма. Буквите и цифрите трябва да са добре изрязани, за да се виждат ясно, когато подпечатвате документи и фактури. Един от най-добрите варианти е да се консултирате със специалист относно формата, големината и вида на печата който желаете. Не забравяйте, че фирмата производител трябва да ви гарантира качествена изработка и конфиденциалност на данните ви. И не на последно място- решението е ваше какъв модел да бъде печат. Дали кръгъл или овален, дали механичен или автоматичен. Все пак това ще е вашият печат.

За насФирма Диаман

Изработваме всички видове печати по поръчка.
Разполагаме с широка гама продукти.
Поръчка - обикновена, бърза, експресна.
Обикновени и автоматични печати.
Дългогодишен опит и професионализъм
в изработката на фотополимерни клишета.

Печати галерияНай-продавани печати

За връзка с насТелефон и адрес

  София, ж.к. Надежда 1 бл.172 вх.А на гърба

  www.diaman-bg.com

  diaman_1@abv.bg

  +359 889 51 99 88

JoomShaper