Съдържание с този таг 'документи нужни за печат'

Какви документи са ни нужни за изработка на печат

 

Фирмен печат, който съдържа наименование на фирма или организация, изработваме за регистрирани (създадени) съгласно българското или чуждестранно законодателство фирми и организации, след представяне на копие от съответния документ за регистрация ние изработваме вашия печат.

Специални и лични печати

Не са необходими документи за изработка на печати, които не съдържат название на фирма или организация (щемпел с адрес, вярно с оригинала, проверено, платено, изходящ номер и др.), както и за лични печати.

Изпращане на документ за регистрация

За фирми регистрирани от Агенцията по вписвания не е нужно да изпращате документ. Впишете в поръчката номера на регистрация (ЕИК) на фирмата и ние ще го изработим специално за вас. Ние изтегляме данните за регистрация от сайта на Агенцията.

Ако фирмата или дейността Ви е с по-стара (съдебна) или друг вид регистрация, е необходимо да приложите към поръчката копие от съдебно решение за регистрация, данъчна регистрация, дружествен договор, решение на държавен орган или друг документ, удостоверяващ регистрацията на фирмата, дейността или организацията.

Документът можете да сканирате и да изпратите като файл чрез формата за поръчки. Можете също така да изпратите копие на документа по пощата до нашия адрес за кореспонденция, както и по e-mail.

Фирмен печат (съдържащ название на фирма или организация) може да получи само лице, което представлява съответната фирма или организация съгласно решението за регистрация, както и лица, които са упълномощени от тях с писмено пълномощно.

Личен печат може да получи само лицето, негов законен представител или писмено упълномощен пълномощник.

За насФирма Диаман

Изработваме всички видове печати по поръчка.
Разполагаме с широка гама продукти.
Поръчка - обикновена, бърза, експресна.
Обикновени и автоматични печати.
Дългогодишен опит и професионализъм
в изработката на фотополимерни клишета.

Печати галерияНай-продавани печати

За връзка с насТелефон и адрес

  София, ж.к. Надежда 1 бл.172 вх.А на гърба

  www.diaman-bg.com

  diaman_1@abv.bg

  +359 889 51 99 88

JoomShaper